Vælg en side

Anni Thybo

– den ansvarlige for dette website.

Webadressen er: https://annithybo.dk.

Jeg er naturligvis underlagt tavshedspligt. Desuden opfylder jeg lovkrav iflg. persondataloven og EU’s persondataforordning (GDPR).

Hvilke data jeg indsamler og hvorfor jeg indsamler det

Personlige data

Jeg indsamler 2 kategorier af data:

  1. Almindelige kategorier af personoplysninger:
    Navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr samt tidspunkt for booking og behandling. Disse oplysninger gemmes for at kunne kontakte dig ved evt. ændringer i aftale m.m. Desuden anvendes kontaktoplysninger til fakturering.
  2. Følsomme personoplysninger:
    Helbredsoplysninger i form af journaloplysninger med fortegnelser over dine behandlingsforløb. Disse oplysninger gemmes for at kunne give dig den bedste behandling og sikre at der er kontinuitet i behandlingen. De videregives naturligvis ikke til andre.

Cookies

Hvis du skriver en besked under Kontakt, bliver dit navn og e-mailadresse gemt i cookies – ligesom så mange andre steder. Dette gøres for at du ikke behøver at indtaste det hele, hver gang du bruger siden.
Hver gang du går ind på en ny side, vil det blive talt op, hvilken side, der bliver besøgt. Dette gøres udelukkende for at kunne holde øje med, hvilke sider, der er mest besøgt.

Indlejret indhold fra andre websteder

Sider på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, kort osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvem jeg deler dine data med

Videregivelse af personoplysninger vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Hvor længe jeg gemmer dine data

Jeg sletter dine data, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. De bliver dog maximalt gemt i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du har ret til at vide, hvilke oplysninger jeg opbevarer om dig. Du kan til enhver tid bede om, at jeg sletter alle personlige data, jeg har om dig. Dette indbefatter dog ikke nogen form for data, som jeg er forpligtet til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde. 

Yderligere information

Hvordan vi beskytter dine data

Da jeg anvender digitalt bookingsystem og bogføringssystem, vil de indeholde de nødvendige kontaktoplysninger om dig. Jeg har indgået de nødvendige databehandleraftaler med disse 3. parter for at sikre, at de behandler og opbevarer disse data sikkert og forsvarligt. 
Data, der ikke registreres digitalt samt back-up af digitale data, bliver opbevaret i aflåst skab.