Vælg en side

Mange af os ser kroppen som en genstand, der skal kontrolleres, præstere og se godt ud. Mange piner og plager kroppen med slankekure eller overtræning, fordi de ikke er tilfredse med udseendet eller præstationsevnen.

Måske har du også glemt, at kroppen faktisk er en vigtig del af hele dig? Og hvis kroppen ikke har det godt, så har DU det ikke godt!

Kroppen indeholder det fineste regulerings apparat, der i døgndrift forsøger at opretholde ligevægt i alle de fine balancer, der er i kroppen i forhold til temperatur, væske, hormoner, søvn, energi, ilt osv. Når vi udfordrer denne balance ved at overhøre kroppens signaler, arbejder kroppen på højtryk, indtil ligevægten er opnået igen.

Hvis balancen bliver udfordret for meget i for lang tid, kan kroppen ikke følge med og begynder derfor at sende signaler i kraft af f.eks. spændinger, hovedpine, søvnløshed, smerter i ryg eller andre steder. Hvis vi bliver ved med at ignorere disse signaler, kan det på længere sigt medføre sygdom, stress, depression eller angst.

Lær at sætte pris på din kloge krop og at lytte til de signaler den giver dig.